Algemene Voorwaarden en Deelnemersinformatie

Boekingen

U kunt een uitje boeken  via de website of via een inschrijfformulier. Boekingen  worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 1 week voor aanvang van een uitje  Bij uitverkochte uitjes wordt er een reservelijst aangemaakt. Indien er een plekje vrij komt ontvangt u daarover bericht.  

Rolstoel of rollator

Bij alle uitjes wordt rekening gehouden met gebruikers van een rolstoel of rollator. Bij inschrijving dient u aan te geven of u daar gebruik van maakt. Bij alle uitjes  van Uit met Carin is een gastvrouw aanwezig, maar geen professioneel zorgpersoneel. Bent u een rolstoelgebruiker dan is een rolstoelbegeleider verplicht. De deelnemer dient zelf de deelnamekosten voor de begeleider te voldoen.

Huisdieren

Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen naar een van de uitjes.

Verzekeringen

Tijdens het taxivervoer  bent u tijdens de rit verzekerd door het betreffende vervoersbedrijf als er door toedoen van het vervoersbedrijf letsel ontstaat. Voor calamiteiten buiten dit vervoer dient u, in het geval van letsel of verlies van eigendommen, uw eigen verzekering aan te spreken.

Betalingen

Betalingen geschieden alleen door het model van een eenmalige machtiging aan Uit met Carin.U machtigt Uit met Carin door middel  van het betreffende inschrijfformulier. Uw betaling wordt 1 week voorafgaand aan het uitje van uw rekening afgeschreven.

Annuleringsvoorwaarden

Een boeking van een Uitje via de website of via een inschrijfformulier is bindend.  Mocht u onverhoopt verhinderd zijn om aan uw geboekte uitje deel te nemen dan meldt u dat zo snel mogelijk bij Uit met Carin, telefoon  023 5258318. Indien u 5 werkdagen voorafgaand aan het Uitje afzegt, ontvangt u een tegoedbon ter waarde van het uitje minus € 5,-- administratiekosten. Indien u daarna afzegt ontvangt u een tegoedbon ter waarde van 50% van het uitje. De tegoedbonnen zijn geldig voor  de duur van een half  jaar. In uitzonderlijke gevallen, of wegens te weinig aanmeldingen,  behoudt Uit met Carin zich het recht voor om een uitje te annuleren. Wordt het uitje, waarvoor u zich heeft ingeschreven geannuleerd, dan wordt u daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht en zal Uit met Carin u een ander aanbod doen. Indien u daarin zich niet kunt vinden wordt het bedrag niet geïncasseerd.

© 2012 - 2022 Uit met Carin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel