Over Carin

 

Oprichtster Carin Warnaars: “Als dochter van een ouder wordende moeder en schoonouders, viel het mij op dat er weinig te doen is voor oudere dames en heren op de momenten dat zij de meeste tijd hebben. In het weekend en `s avonds is er een groot cultureel aanbod, maar doordeweeks overdag juist niets. Terwijl de kinderen dan werken en niet langs kunnen komen. Vandaar dat ik besloot daar iets aan te doen. Ik vind het enorm leuk om voor deze mensen bijzondere uitjes te organiseren op mooie locaties, waarbij ik er als gastvrouw voor zorg dat zij een geweldige dag beleven waarover ze nog lang kunnen napraten.”

De compleet verzorgde culturele uitjes, in groepen van 15 à 20 personen, worden altijd afgesloten met een gezellige lunch. Ik begeleid zelf elk uitje, waarbij ik behalve kwaliteit, het laten genieten van mijn gasten, hoog in het vaandel heb staan.

Cadeautip

Wist u dat het mogelijk is om een Uitje cadeau te vragen of cadeau te geven? U kunt kiezen uit verschillende cadeaubonnen die de ontvanger gedurende een jaar kan inwisselen voor een uitje. Leuk voor een verjaardag, vader- of moederdag! Als u een bon cadeau geeft ontvangt u een set fraaie Uit met Carin ansichtkaarten.

© 2012 - 2022 Uit met Carin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel